Programma

Download hier het uitgebreide programma. 

Kickoff

29 augustus 2017

We nemen je mee door het programma van de NRP Academie. En we leren elkaar kennen.

Module Vernieuwen

6 lesdagen: 5 en 19 september, 3 , 17  en 31oktober en 14 november 2016

De wereld verandert en blijft in verandering. Veel van de bekende zekerheden zijn weggevallen. Rollen verschuiven en andere partijen willen op allerlei momenten een rol in jouw renovatie- of transformatieproject. We halen je even uit je comfortzone en leren je hoe je toch je weg hierin kunt vinden. In de ochtenden van 6 september, 4 oktober en 1 november zijn leden van NRP Forum ook welkom.

NRP Challenge 1

24 en 25 november 2017

Nu echt aan het werk in een tweedaagse snelkookpan workshop. Een reele casus wordt hiervoor ingebracht en de probleemeigenaar beoordeelt mee naast de juryleden.  

Module Verbinden

4 Lesdagen: 9 en 23 januari, 6 en 16 februari 2018

We hebben allemaal geleerd om contracten te sluiten, business to business of met kopers in een aanbod gestuurde markt. Maar hoe bouw je allianties en sluit je overeenkomsten met nagenoeg geen zekerheiden, allerlei soorten partijen, zowel professionals als particulieren op verschillende momenten in je project? 10 januari zijn collega's en leden van NRP Forum ook welkom.

Sneak Preview

13 maart 2018 middag

Een gratis college om nieuwe cursisten aan te moedigen ook de NRP Academie te gaan volgen. En een aanvullend programma voor Alumni en bestaande cursisten.

Module Verduurzamen

4 lesdagen: 6 en 20 maart, 3 en 13 april 2018

De hele vastgoed en bouwbranche is bezig met technische innovaties. Wat zijn die innovaties, waar kun je ze vinden? En wat moet je vervolgens doen in je proces om het mogelijk te maken deze innovaties in je project te laten landen? 6 maart zijn collega's en leden NRP Forum ook welkom. gaan niet door als niet alle stakeholders een sluitende businesscase hebben. Je verdiept je in de verdienmodellen van alle stakeholders om hier goed beslagen ten ijs te komen. 

Module Verdienen

 optioneel: 28 februari van 14-17 uur Basisbegrippen en principes vastgoedrekenen
lesdagen: 8 en 22 mei, 5 en 15 juni 2018

Projecten gaan niet door als niet alle stakeholders een sluitende businesscase hebben. Je verdiept je in de verdienmodellen van alle stakeholders om hier goed beslagen ten ijs te komen. 8 mei zijn collega's en leden van NRP Forum ook welkom. 

NRP Challenge 2

29 en 30 juni 2018

Twee dagen lang wederom in groepsverband werken aan een real time casus op locatie.
Tevens afronding van de opleiding. Feestelijke afsluiting met certificaat uitreiking.