Voor wie is de NRP Academie?

Ben jij werkzaam bij een aannemingsbedrijf, onderhoudsbedrijf, projectontwikkelingsbedrijf, adviesbureau, architectenbureau, toeleverancier, financier, belegger, corporatie, gemeente of een andere overheidsinstelling of ben je zelfstandige? En ben je bereid om met anderen te willen leren en te investeren in jezelf? En zie jij de uitdagingen in de renovatie en transformatie in bestaand vastgoed? Dan is de NRP Academie iets voor jou!

Wat wij van jou verlangen is dat je enthousiast bent en leergierig en dat je zowel op strategisch als op operationeel niveau kunt schakelen. We gaan daarom uit van minimaal een HBO werkniveau met werkervaring. Stuur je motivatie naar ons op en we gaan met elkaar in gesprek of de NRP Academie aansluit bij jouw wensen.

Martijn Stekelbos over NRP Academie:

“De opleiding kent een fantastische opbouw met inspirerende sprekers. En de gevarieerde samenstelling van de groep, met mensen van de werkvloer, was minstens zo bepalend voor het succes. Het geeft enorm  veel energie om bij elkaar in de keuken te kijken en verschillende inzichten op te doen.”

Martijn Stekelbos