Voor wie is de NRP Academie?

Ben jij werkzaam bij een aannemingsbedrijf, onderhoudsbedrijf, projectontwikkelingsbedrijf, adviesbureau, architectenbureau, toeleverancier, financier, belegger, corporatie, gemeente of een andere overheidsinstelling of ben je zelfstandige? En ben je bereid om met anderen te willen leren en te investeren in jezelf? En zie jij de uitdagingen in de renovatie en transformatie in bestaand vastgoed? Dan is de NRP Academie iets voor jou!

Wat wij van jou verlangen is dat je enthousiast bent en leergierig en dat je zowel op strategisch als op operationeel niveau kunt schakelen. We gaan daarom uit van minimaal een HBO werkniveau met werkervaring. Stuur je motivatie naar ons op en we gaan met elkaar in gesprek of de NRP Academie aansluit bij jouw wensen.

Jeroen Weijers over NRP Academie:

De NRP Academie heeft mij, naast inhoudelijke kennis, ook meer de belangen van andere partijen in een renovatieproces laten inzien. De workshops en discussies met medecursisten, die vanuit andere organisaties en rollen in het proces staan, leveren dit waardevol inzicht. De NRP Academie biedt daarmee een uniek platform!

Jeroen Weijers