< Terug naar overzicht

Verdienen dag 4

De NRP academie komt op dag 4, de laatste dag van de module Verdienen, bij elkaar in Zevenaar. ís Ochtends presenteren Peter den Hartog (BOAG, Gemeente Zevenaar) en Frank Zewald (INBO architecten) de transformatie van de voormalige gebouwen van British American Tobacco (BAT) naar nieuw gemeentehuis. Vervolgens krijgen we een rondleiding over het terrein waar twee gebouwen getransformeerd zijn, het Turmac gebouw en Hal12. Het Turmac gebouw is getransformeerd naar gemeentekantoren. Hal12 van ruim 6000 m2 is gedeeltelijk getransformeerd naar publieksfuncties van de gemeente. De rest van de hal zal later getransformeerd worden naar onder andere kantoren voor regionale sociale zaken, bibliotheek en filmhuis. De kantoren voor sociale zaken zijn in aanbouw.

Voor meer informatie over de transformatie, zie http://www.nrpguldenfeniks.nl/hall-of-fame/jaargangen/2016/transformatie/gemeentehuis-zevenaar-1/

ís middags wordt in workshop vorm ingegaan op kennisoverdracht in de eigen organisatie, wat heb ik geleerd voor mijn type organisatie/werk, wie in mijn organisatie / project heb ik nodig om dit toe te kunnen passen, en hoe kan ik hen meenemen in wat ik leer bij NRP Academie? Wat is een goede plan van aanpak voor kennisoverdracht aan organisatie / in projectteam waarbij cursisten elkaar helpen (samen presenteren, inzet elkaars kennis, enz.)?

Eind van de middag is het tijd voor presentaties van de casussen waar de cursisten in deze module aan hebben gewerkt. De 4 casussen zijn in alle aspecten verschillend, en deze presentatie is een mooie kans om aan elkaar te laten zien waaraan gewerkt wordt. De cursisten gaan in de module verduurzamen door met dezelfde casussen, dus volgt de eindpresentatie op 16 juni. We wensen de cursisten alvast succes en veel plezier in de module verduurzamen!

zevenaar_2