De opleiding

Als vastgoedprofessional zie je de wereld om je heen snel veranderen en je moet nog altijd je targets halen bij het renoveren en/of transformeren van bestaand vastgoed. Als er een ding duidelijk is, is het wel dat je het niet meer alleen kan. En het is ook duidelijk dat je je open moet stellen voor andere werkwijzen om een haalbare business case mogelijk te maken en dat je deze methoden je eigen moet maken. De NRP Academie biedt je de gelegenheid om een jaar lang in een zeer diverse groep cursisten, kennis en inzichten op te doen en NRP Academie vaardigheden te leren. De ruim 50 docenten uit de praktijk, TU Delft, Nyenrode, Universiteit van Utrecht zullen je inspireren evenals de 16 locaties waar je gedurende het jaar de lesdagen zult doorbrengen.

Vernieuwen, Verbinden, Verduurzamen en Verdienen

We nemen je mee via de stappen Vernieuwen, Verbinden, Verduurzamen en Verdienen. Elke lesdag is opgebouwd uit een theoretisch deel uit de wereld van onderwijs en wetenschap met aansluitend een toelichting van een NRP partner hoe dat in de praktijk wordt toegepast. Veelal wordt in de middag door middel van workshops de benodigde vaardigheden ontwikkeld om het ook zelf in de praktijk te kunnen toepassen. In de avonden wordt in groepsverband aan casuistiek gewerkt. De laatste middag van elke module wordt besteed aan de presentaties van deze casus door de cursisten. Om echt te laten zien wat je hebt geleerd, vindt er twee keer een NRP Challenge plaats. In een tweedaagse ga je in je groep aan een real time case van een NRP partner werken en presenteer je je oplossingen aan docenten en 'probleemeigenaar'. We bieden je ook de gelegenheid om een collega een aantal colleges gratis te laten volgen.

Duur en kosten

De studie duurt een jaar en telt een kickoff bijeenkomst, 18 cursusdagen en 4 dagen NRP Challenge. We starten in september en eindigen eind juni/begin juli en er is geen onderwijs in december. De studielast is gemiddeld een dag in de week: de lesdag- en avond en daarnaast tijd voor literatuurstudie en het werken aan de casus.

De kosten voor de NRP Academie bedragen 9.750,- excl. BTW inclusief materiaal, lunches en diners. NRP partners betalen 8.750,- excl. BTW. Dat is nog geen 500,- per dag inclusief lunch en diner. De modules zijn los te volgen nadat de module Vernieuwen is gevolgd; de verdiepende modules kosten 2.000,- en de module Vernieuwen kost 4.000,- excl. BTW. Voor partners geldt nog een korting op deze bedragen. De kosten zijn fiscaal aftrekbaar voor zelfstandige onderenemers.

Wat als je de NRP Academie hebt afgerond:

  • je mag je je echt een renovatie- en transformatie professional noemen
  • je ontvangt een door de markt erkend en gewaardeerd certificaat wat zeker bij NRP partners een voordeel is als je daar wilt gaan werken
  • je hebt een eigen divers netwerk gevormd door echt te hebben samengewerkt met je medecursisten
  • je kunt renovatie- en transformatie opgaven aan en weet wat je zelf kunt en waar je anderen bij nodig hebben
  • je hebt veel inspiratie opgedaan en gaat ook een bijdrage leveren aan kennis delen en kennis ontwikkelen. Wie weet bij jij het volgende jaar wel docent bij NRP Academie.
Is de NRP Academie iets voor jou?
Bekijk dit filmpje!
opleiding
Alumnus uitgelicht

Berend Kerkhoff

Als je openstaat voor “anders” dan leer je en kom je verder in wat je doet