Programma 2023

Kennismaking

13†december 2022

We nemen je mee door het programma van de NRP Academie. We maken kennis me elkaar, de opleiding, NRP Forum en we introduceren de casus opdracht Vernieuwen.

Module Vernieuwen

6 lesdagen: 10†en 24†januari, 7†en 14†februari, 7†en 14†maart 2023

Met een open mind en ondernemende houding de uitdagende toekomst tegemoet treden, waarbij in samenspel met alle stakeholders duurzame oplossingen voor veranderingen van de bestaande gebouwde omgeving worden ontwikkeld..

NRP Challenge 1

24†en 25†maart 2023

Nu echt aan het werk in een tweedaagse snelkookpan workshop. Hiervoor wordt een reŽle casus ingebracht en naast de juryleden beoordeelt de probleemeigenaar ook mee.

Module Verbinden

4 Lesdagen: 4†en 18†april, 9†en 16†mei†2023†

Mensen, doelen en belangen herkennen en verbinden, de toegevoegde waarde (in allianties) optimaliseren en bijdragen aan samenwerking waarbij anderen ook ruimte krijgen en nemen.

Sneak Preview†

20†juni 2023

Een gratis college om kennis te maken met NRP Academie en potentiŽle cursisten aan te moedigen ook de NRP Academie te gaan volgen. En een aanvullend programma voor Alumni en bestaande cursisten. Aanmelden kan via secretariaat@nrpacademie.nl.

Module Verduurzamen

4 lesdagen: 30†mei, 13†en 27†juni en 7†juli 2023

De hele vastgoed en bouwbranche is bezig met technische innovaties. Wat zijn die innovaties, waar kun je ze vinden? En wat moet je vervolgens doen in je proces om het mogelijk te maken deze innovaties in je project te laten landen? Je verdiept je in de verdienmodellen van alle stakeholders om hier goed beslagen ten ijs te komen.

Module Verdienen

Optioneel: 5†september†2023: Basiscursus vastgoedrekenen
4 lesdagen: 12†en 26†september, 10†oktober en 3†november 2023

Kansen zien om waarde te creŽren bij renovatie en transformatie en deze vertalen naar duurzame exploitaiteconcepten.

NRP Challenge 2

17†en 18†november 2023

Twee dagen lang wederom in groepsverband werken aan een real time casus op locatie.
Tevens afronding van de opleiding. Feestelijke afsluiting met certificaat uitreiking.

NRP Challenge, een van de hoogtepunten in het programma
Twee dagen lang in groepsverband werken aan een real time casus op locatie.
NRP Academie doet er alles aan om de maatregelen van het RIVM na te leven en een veilige omgeving te creëren voor docenten, cursisten en evt. andere aanwezigen. Ook bij het samenwerken is de 1,5 m regel nageleefd ondanks dat het gebruik van een telelens bij het maken van de video opnamen anders doet vermoeden.