Programma

Download hier het uitgebreide programma. Dit is een concept; het kan aan wijzigingen onderhevig zijn.

Kickoff

28 augustus 2018

We nemen je mee door het programma van de NRP Academie. En we leren elkaar kennen.

Module Vernieuwen

6 lesdagen: 4 en 18 september, 2 , 16  en 30 oktober en 13 november 2018

De wereld verandert en blijft in verandering. Veel van de bekende zekerheden zijn weggevallen. Rollen verschuiven en andere partijen willen op allerlei momenten een rol in jouw renovatie- of transformatieproject. We halen je even uit je comfortzone en leren je hoe je toch je weg hierin kunt vinden. In de ochtenden van 4 september, 2 oktober, 13 november zijn leden van NRP Forum ook welkom.

NRP Challenge 1

23 en 24 november 2018

Nu echt aan het werk in een tweedaagse snelkookpan workshop. Hiervoor wordt een reële casus ingebracht en naast de juryleden beoordeelt de probleemeigenaar ook mee.  

Module Verbinden

4 Lesdagen: 8 en 22 januari, 5 en 15 februari 2019

We hebben allemaal geleerd om contracten te sluiten, business to business of met kopers in een aanbod gestuurde markt. Maar hoe bouw je allianties en sluit je overeenkomsten met nagenoeg geen zekerheden, allerlei soorten partijen, zowel professionals als particulieren op verschillende momenten in je project? 10 januari zijn collega's en leden van NRP Forum ook welkom.

Sneak Preview

14 maart 2019 middag

Een gratis college om kennis te maken met NRP Academie en potentiële cursisten aan te moedigen ook de NRP Academie te gaan volgen. En een aanvullend programma voor Alumni en bestaande cursisten.

Programma

Spreker: prof. Jack van Veen, hoogleraar Supply Chain Management bij Nyenrode Business Universiteit over 'De echte ketensamenwerking'. Gevolgd door pitches van NRP Alumni die in de keten samenwerken.

Aanmelden kan via secretariaat@nrpacademie.nl.

Module Verduurzamen

4 lesdagen: 5 en 19 maart, 2 en 12 april 2018

De hele vastgoed en bouwbranche is bezig met technische innovaties. Wat zijn die innovaties, waar kun je ze vinden? En wat moet je vervolgens doen in je proces om het mogelijk te maken deze innovaties in je project te laten landen? 6 maart zijn collega's en leden NRP Forum ook welkom. Je verdiept je in de verdienmodellen van alle stakeholders om hier goed beslagen ten ijs te komen. 

Module Verdienen

 optioneel: 23 april van 14-17 uur Basisbegrippen en principes vastgoedrekenen
lesdagen: 7 en 21 mei, 4 en 14 juni 2018

Projecten gaan niet door als niet alle stakeholders een sluitende businesscase hebben. Je verdiept je in de verdienmodellen van alle stakeholders om hier goed beslagen ten ijs te komen. 8 mei zijn collega's en leden van NRP Forum ook welkom. 

NRP Challenge 2

28 en 29 juni 2019

Twee dagen lang wederom in groepsverband werken aan een real time casus op locatie.
Tevens afronding van de opleiding. Feestelijke afsluiting met certificaat uitreiking.