Voor wie is de NRP Academie?

Ben jij werkzaam bij een aannemingsbedrijf, onderhoudsbedrijf, projectontwikkelingsbedrijf, adviesbureau, architectenbureau, toeleverancier, financier, belegger, corporatie, gemeente of een andere overheidsinstelling of ben je zelfstandige? En ben je bereid om met anderen te willen leren en te investeren in jezelf? En zie jij de uitdagingen in de renovatie en transformatie in bestaand vastgoed? Dan is de NRP Academie iets voor jou!

Wat wij van jou verlangen is dat je enthousiast bent en leergierig en dat je zowel op strategisch als op operationeel niveau kunt schakelen. We gaan daarom uit van minimaal een HBO werkniveau met werkervaring. Stuur je motivatie naar ons op en we gaan met elkaar in gesprek of de NRP Academie aansluit bij jouw wensen.

Alumnus uitgelicht

Pieter Zwart

Het expertisegebied van de deelnemers en hun diversiteit is het onderscheidend vermogen van de NRP Academie. Het enthousiasme en kennis van docenten zorgen voor de verbinding van theorie met de praktijk. Het werken in multidisciplinaire team aan een praktijkcasus in de vorm van een challenge was voor mij de slagroom op de taart. Met het netwerk blijf je daarna ook nog eens op de hoogte.