Voor wie is de NRP Academie?

Ben jij werkzaam bij een aannemingsbedrijf, onderhoudsbedrijf, projectontwikkelingsbedrijf, adviesbureau, architectenbureau, toeleverancier, financier, belegger, corporatie, gemeente of een andere overheidsinstelling of ben je zelfstandige? En ben je bereid om met anderen te willen leren en te investeren in jezelf? En zie jij de uitdagingen in de renovatie en transformatie in bestaand vastgoed? Dan is de NRP Academie iets voor jou!

Wat wij van jou verlangen is dat je enthousiast bent en leergierig en dat je zowel op strategisch als op operationeel niveau kunt schakelen. We gaan daarom uit van minimaal een HBO werkniveau met werkervaring. Stuur je motivatie naar ons op en we gaan met elkaar in gesprek of de NRP Academie aansluit bij jouw wensen.

Alumnus uitgelicht

Simone La Brijn

RECEPT

Een complexe, maar smaakvolle herbestemmingscake voor fijnproevers.

Ingrediënten:

- een ruime hoeveelheid bestaand vastgoed

- niet te weinig monumentale waarde

- een enthousiaste trekker (of meerdere, naar smaak)

- ruim voldoende volharding

- een zee van tijd

- enkele gedreven experts

- fantastische medestudenten

Voor de garnering:

- een aantal overtuigende visualisaties

- afmaken met een snufje overtuigingskracht

Bereidingswijze:

Alle ingrediënten GOED mengen (maar niet te lang, ze moeten nog herkenbaar zijn)* en het geheel in een passende omgeving langzaam gaar laten worden. Gaartijd is afhankelijk van huidige staat, gedrevenheid, vermogen tot samenwerken en inzicht. Eetsmakelijk!

* dus niet in de blender! Het blijft maatwerk